Contact

CONTACTGEGEVENS
DAY1 WORLD OF CARS wordt georganiseerd door 402 Automotive & DAY1 Lifestyle


402 Automotive
Gors 11
NL 4741 TA Hoeven
T 088-0402402

Voor vragen kun je contact opnemen met het projectteam door te mailen naar info@402automotive.com of telefonisch via 088-0402402

 


DAY1 Lifestyle
Instagram
Youtube


OVER DE ORGANISATOREN

DAY1 Lifestyle
DAY1 Lifestyle is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de grootste online merken en Youtube kanalen van Nederland. DAY1 Lifestyle is als het om de automotive branche gaat marktleider met miljoenen kijkers die elke week auto en lifestyle video’s kijken. DAY1 Lifestyle wordt gepresenteerd door Jay Jay Boske en DJ LaFuente. Jay Jay is na zijn professionele rugby carrière nu bekend van diverse tv programma's en startte enkele jaren geleden het Youtube mannenlifestyle kanaal DAY1. LaFuente is een van de meeste geboekte dj's en is fervent autoliefhebber (eigenaar van een mooie autocollectie). Het motto van DAY1 is: Elke dag is een nieuwe kans om beter te worden dan dat je gister was, om meer uit het leven te halen en de mensen om je heen te inspireren. DAY1 staat voor de kans die zich vandaag voordoet om alles uit deze dag te halen. Hard werken, nooit opgeven en genieten van je succes.
Wij kijken er naar uit om de kwaliteit, passie en plezier die zij nu via een beeldscherm naar de mensen toebrengen tastbaar te maken in een event in de Jaarbeurs Utrecht. 
https://www.youtube.com/channel/UCrnxBXXnFA3ZCHsh2mzqHag


402 Automotive
Al meer dan 20 jaar is 402 Automotive de marktleider op het gebied van autoshows. Of het nu gaat om supercars, autotuning, oldtimers, youngtimers, hotrods of racebolides: voor elke "petrolhead” hebben we wel één of meer evenementen, in 2020 meer dan 20 shows. Of het nu gaat om indoorshows in Rotterdam AHOY of Autotron Rosmalen of outdoorshows op TT Circuit Assen, Circuit Zandvoort, EventCenter de Bergen in Wanroy, Airport Weeze, Breda Airport of Louwman's Toyota World. Het laatste event van het 2020 seizoen vond plaats in Rotterdam AHOY waar 402 Automotive de autoshow 100% Auto Live voor het eerste organiseerde met mooie bezoekersaantallen van ruim 47.000 bezoekers. Na een afwezigheid van meer dan 10 jaar komt Jaarbeurs Utrecht weer terug op de kalender van 402 Automotive.
www.402automotive.com

 

Voor vragen kunt u onderstaand formulier invullen.

Tickets
FOLLOW US: