GA DE STRIJD AAN IN DE PLAYSEATS BIJ RACEVERHUUR.NL

24 Oktober 2020
GA DE STRIJD AAN IN DE PLAYSEATS BIJ RACEVERHUUR.NL

GA DE STRIJD AAN IN DE PLAYSEATS BIJ RACEVERHUUR.NL

 

Durf jij het aan om tijdens Day1 World of Cars mee te doen met het racekampioenschap dat word georganiseerd door Raceverhuur.nl ? Tijdens de show kun je 3 dagen lang strijden in te gekke playseats op de stand van Raceverhuur.nl. De bedoeling is dat je tijdens dit kampioenschap een zo snel mogelijke tijd neerzet die uiteindelijk beloond zal worden!

 

WIN TE GEKKE PRIJZEN!
De 1e plaats wint een dag racen op het Circuit van Zandvoort onder begeleiding van een van de Raceverhuur.nl instructeurs. Deze dag wordt volledig georganiseerd door Raceverhuur.nl met als klap op de vuurpijl krijg je een fles carbon champagne die ook gebruikt wordt in de F1, let op deze prijs geldt voor twee personen!

 

De 2e plaats wint een uur rijden onder begeleiding op Circuit van Zandvoort van een van de Raceverhuur.nl instructeurs. Dit doe je In een auto van Raceverhuur.nl en je krijgt een fles carbon champagne die ook gebruikt wordt in de F1.

 

De 3e plaats wint een beleving sessie van 5 rondes waarvan mee rijden op het Circuit van Zandvoort onder begeleiding van een van de Raceverhuur.nl instructeurs. Tevens ontvang je een fles carbon Champagne die ook gebruikt wordt in de F1.

Tickets
FOLLOW US: